Close

Our Services

Our services run deep and are backed by over ten years of experience.

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

WESTPORT!!

WESPORT:

  • Tenim el nostre programa d’estada a Westport (IRLANDA), on acompanyem nosaltres mateixos els vostres fills a Irlanda i gaudeixen d’una estada amb famílies i classes diàries d’anglès,
  • A més, poden disfrutar de diferents activitats i sortides.
  • Per a la resta de programes, col·laborem des de fa més de 15 anys amb Sheffield centre, una entitat que compta amb tota la nostra confiança.

Allotjament:

  • L’allotjament es fa sempre en famílies, escollides i acostumades a tenir estudiants estrangers. Un autocar recull i porta cada dia als alumnes a l’escola i a totes les activitats programades. També els hi preparen el seu dinar per emportar i qualsevol altre cosa que necessitin.
  • Mentalitzem els nostres estudiants que aquesta és la part més important de la seva estada. Les hores que passen amb la família són, sens dubte, les més profitoses per al seu anglès, i per tant les han d’aprofitar al màxim. Evidentment, no hi haurà cap més estudiant de la mateixa nacionalitat a la mateixa familia.

Curs:

  • Les classes s’imparteixen a l’escola pública de secundària Sacred Heart. Abans desortir fan amb nosaltres el test de nivell per tal de dividir els grups i poder començar les classes amb normalitat des de el primer dia. L’émfasi es posa sobretot a l’expressió oral, i les activitats s’organitzen per tal de maximitzar la seva expressió en anglès.

Activitats:

  • Després de dinar, cada tarda de 2 a 5 hi ha activitats programades com poden ser battle games, indoor swimming, equitació, … i moltes altres activitats relacionades amb la cultura irlandesa com classes de cuina local, dansa irlandesa o música.

Excursions:

  • Programa variat d’excursions perquè coneixin el màxim possible d’Irlanda, incloent un cap de setmana amb allotjament a Galway.

Blog i whatssup:

  • Cada dia es penjarà informació en un blog creat específicament per al grup amb tot el que anem fent amb fotografies i vídeos. Tanmateix, estareu contínuament informats via whatssup. Per fervos una millor idea, us convidem a veure el video que vam fer al 2015:

Acompanyament:

  • Nosaltres personalment estem sempre al costat del vostre fill, tant a l’escola com a les activitats i excursions. Tindreu un número de telèfon per contactar amb nosaltres sempre que volgueu. A més, tindrem també monitors irlandesos. Ja no cal patir, és com si vosaltres mateixos fóssiu allà!!

Mesures sanitàries:

  • Aquest any els alumnes/as hauran d’estar vacunats i portar un test d’antígens fet el dia abans de marxar, no per restriccions a l’hora de viatjar, si no per la tranquilitat de les families d’acollida. Encara estem treballant al protocol que seguirem en cas de positiu abans de l’estada, tot i que si pasa durant, les families han expressat la seva intenció
    de tenir cura d’ells/elles si es dongues el cas i nosaltres estarem allà també.

Reunió:

  • Al mes de maig farem una reunió amb tots els participants ja matriculats en el programa en el qual podrem aclarir tots els vostres dubtes i els alumnes faran la prova de nivell per poder començar les classes des de el primer dia.Irlanda t’enamorarà. Les vistes, el tracte de la seva gent, i també la seva cuina!

EL PROGRAMA INCLOU:
– Estada de tres setmanes a Westport, Irlanda.
– Recollida i trasllat des de i fins a l’aeroport.
– Autobusos privats diaris de casa a l’escola i viceversa.
– El nostre acompanyament durant el viatge i tota l’estada.
– Curs d’anglès amb professsorat nadiu altament qualificat.
– Supervisió tant irlandesa com nostra.
– Allotjament en famílies escollides.
– Programa complet d’activitats.
– Excursions setmanals i cap de setmana a Galway.

I sobretot…La vostra tranquilitat.

Per a més informació truqueu al 629 906 808 (Anna)